Gilla läget

2010-06-23, kl. 07.00

Svårt att gilla läget borde har lärt mig att alarmet på telefonen har ett begränsat antal snoozanden - försovning till klockan 6 igen - och tant Lilly hade hämtat tidningarna. Det glädjer henne att hon får göra den nyttan - tröst för tigerhjärta.
Inte nog med det igårkväll skulle en väninna ringa upp - och då hade jag lyckats stänga av signalen så jag hörde aldrig när hon ringde - såg den röda markeringen i morse.

"Partiet väljer så (S)lipper du" - Kurirens ledarskribent har ordnat en valslogan till Luleåsossarna. Roligt med lokala ledare - som ju blivit allt fler i Kuriren.

Välkomnar socialstyrelsen till verkligheten - nu ska det bli förbjudet med kodlås, larm och andra tekniska övervakningshjälpmedel på äldreboenden. Uppenbarligen har det inte en susning om hur dementa människor beter sig. Min far fick kvalitet i sitt boende tack vare en larmmatta. Utan den hade han med säkerhet fallit och slagit sig gul och blå. Gärna mer personal på äldreboenden - men de ska användas till annat än att vakta dörrar.

Idag har Adolf och Alice namnsdag. Gratulerar Alice Larsson i Piteå - som jag dessutom tror hade fantasilösa föräldrar för jag tror hon fyller år också! Dubbelgrattis!

Idag ska vi dessutom lyssna på Puls i Radio Norrbotten. Musikskolan i Älvsbyn ska diskuteras. Och vi ska lyssna på vårat första namn på kommunlistan - Lars-Ingvar Wendt. Lars-Ingvar som trots 35 år i Norrbotten lyckas bibehålla en genuin skånska.

Nu är min tid vid datorn mer än ute.

Kommentarer
Postat av: Emma Wendt

Jag lyssnade på inslaget på Plus och tyckte att det var riktigt bra. Pappa var också nöjd med hur det gick till en sådan längd att vi fick sitta vid datorn och lyssna på det en gång till :)

2010-06-24 @ 15:28:48
Postat av: Ylva

Han var SÅ himla bra!

2010-06-27 @ 09:40:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback