Informationsdirektören?

2010-06-15, kl. 06.30

Och var håller polisens informationsdirektör hus med sitt pressmeddelande? Pinsamt att vi inte får veta bakgrunden till varför polisen tvingas lämna ut beslagtagen sprit. Utan tvekan en vinst i det psykologiska kriget för Läbbiga skogen. En förklaring kanske gjort att det iaf inte blev ettan-nyhet som nu.
Ettan plus sidan 13 i E-kopian.

I e-kopian på sidan 18 finns fars dödsannons. Nu är det svart på vitt att det är sant.

Undrar för övrigt när tidningarna ska fullfölja konceptet med e-tidningarna - och ta betalt?

Margit och Margot gratuleras på namnsdagen.

NSD:s huvudnyhet är "Den tandlösa lagen" - om båtfylleri. Där man tydligen bara kan kolla större båtar. Men nog förvånar det att någon kan vara emot att det skärps upp - och inte var det i Stockholm som en båt körde upp på bastuflotten - då det bara var guds försyn att inget allvarligare inträffade. Huvudnyheten kan dock ännu bara läsas i e--kopian.

Det smyger sig in små förändringar i tidningarna. NSD som varit så "snål" med att lägga ut insändare presenterar nu varje dag (?) en insändare som vi tillåts debatter. Här Ola Schenström om Charlottendals förskola.

Konstaterar att idag kan jag äntligen få klaga på vädret - bara tvåsiffriga grader idag. 8 och mul på gränsen till regn.

Sitter och tittar ut över rönnarnas mäktiga blomning. Måtte bli massor med rönnbär. Och då frågar sig vän av ordning om det blir en snöfattig vinter för att träden inte orkar bära dubbla bördor. Eller om det är att mängden av rönnbär är för att fåglarna ska få äta upp sig inför en vargavinter?

Och nu är huset på Skräddarsvägen ute på Hemnet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback