Ändra namnsdagslängden

Idag har Viktoria namnsdag. Stavat precis så. Men nin prinsessa stavar det Victoria - Sara Vicktoria - och det gör kronprinsessan också. Dags att ändra namnsdagslängden?

BYGG NU! och Bygg banan Nu! är det föga fantasieggande rubrikerna på samma sak - Norrbotniabanan. Även om man verkar ha samarbetat fram en skiftning av rubrikerna på nättidningen. På Kurirens etta förklarar Armi att det ju är ovanligt att tidningar samarbetar - som man har gjort här med en stor sifoundersökning. Vanligen konkurrerar man - skriver hon. Men här har man till och med samarbetat inte bara med NSD utan med tidningarna i "regionen". Och vilken region kan jag undra?

Det behövs bara en poäng på lördag för att Luleå hockey ska gå till slutspel säger de på TV just nu. Med den inställningen blir det nog storstryk på lördag.

Hur jag ska fungera idag vet jag inte. Somnade upprepade gånger när jag läste tidningarna. Försökte med nyckelknepet. Vila med en nyckeknippa i handen och när du dusar till och och du väcks av att knippan rasslar iväg ska man vara utvilad. Pyttsan!

Dusch med kallt vatten kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback