Bebåda

Marie Bebådelsedag idag - jungfru Marie - fast jag trodde Jesu moder hette Maria med A i slutet - men E kanske blev A då hon inte var jungfru längre?

För mig har dagen bebådat att jag fyller år i morgon! Några stycken!

Det går undan i Kirunapolitiken må jag säga - 2 Kipare till MP - samma dag som man ratades vid årsmötet. Ingen länk så klart - men än kan du surfa gratis på E-kopian.

Idag rekommenderas Per Granlund på Fria Ord - som webtidningen tagit bort från sin meny - fy fy! Men Ekopian i B-bilagan. En hylling till monarkin!

Hyllar baskettjejerna gör vi idag - fortsatt avancemang mot en semifinalplats!! Och Skellefteå utjämnade till 2-2 - men så less jag blir att det är 7 matcher. Är det klokt det?

Ingen nyhet - att männen dominerar - här är det kommunerna som redovisas. Litge överskottsinformation som jag hittade när jag försökte analyser NSD:s webtidning. Det har med betydligt fler artiklr än Kurirens Webtidning - men hur urvalet sker är för mig en gåta.

Nåväl - det har varit en tuff vecka med för mycket jobb och idella insatser - och ändå bara en bråkdel av hur jag orkade förr. Idag ska bli en 3 timmars dag - hoppas jag.

För övrigt har min personvalskampanj gått åt h-vete. Jag hade räknat med att stå på baksidan av valsedeln. "Vg vänd" till exempel. Tror det skulle funnits massor med oneliners på det temat. Förvisso hamnade jag sist - men 30:e plats är trots allt på framsidan.

Nu en sväng på FB och sen i duschen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback