Makrofag och Taenia - vilka kompisar!

Aftonbladet visar upp vilka kompisar vi tar med oss hem från solsemestern - uppförstorade nästan som modern konst. Och vilka namn sen - Makrofager..Men jag kan undra om det överlever 23 grader minus - dagens notering. Här skulle enligt natten väderrapporter dock snöa och blåsa? Det kommer väl.

I brist på länkmöjlighet rekommenderas starkt A3 - Kurirens E- eller papperstidning. Maria A M (härligt given signatur - MAM) har noterat att en av landstinget anställd läkare - Malmelöv vid Björkskatans vårdcentral - har gett uttryck för: "I sitt yrke som läkare vill han helst inte komma i kontakt med preventivmedelsrådgivning, aborter eller könssjukdomar, eftersom det enligt hans tro förknippas med synd" (Ur tidningen Extra). Borde vara grund för att skiljas från sin tjänst som läkare

I Kuriren kan vi läsa att norrbottningarna inte är lika rojalistiska som övriga Sverige - inte samma yra inför bröllopet. Fast det har väl att göra med att vi får ta en yra i taget - först snöyran och sen..På jobbet är ställning 2-2 om bröllopet!

Hur ställningen är inom S-Luleå efter Yvonnes utspel vet jag inte - i den mån MP kan anses vara en del av ledningen så står iaf annika på andra sidan om ett mycket djupt dike. Inte med i webtidningen - ge er in i e-kopian så hittar ni det.

I Kuriren är dagens citat av Göran Hägglund (KD): "Tänk om det inte fanns valrörelser - vad vore då livets mening?" Får man säga så när man är gudelig?

Hej svejs - nu väntar duschen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback