Milen sliter

Det tar på med milen - 50 tor sätter sina spår - även om jag bara vara passagerare. Vaknade inte förrän klockan 6 så det blir blogg i all hast. Ambitionen är jobbet klockan 9. Efter helgens vedermödor respektive 15 april ska det bli väsenligt mindre jobb - då ska ytterligare ett morgonpass inrutas - med motion.

17 miljoner hos kronofogden gör mig nyfiken - i något fall ges en bakgrundsförklaring - men långt ifrån i alla. Varför har till exempel Leif Thomas Tillberg en skuld på över 12 miljoner kronor? Det är naturligtvis intressant att veta om det handlar om olyckliga omständigheter - vilket kan vara mycket - eller ett medvetet brottsligt beteende?

Annars en artikel som har allt - mittuppslaget med Sunderbyn i mitt hjärta. Ja den hette kanske inte riktigt så - men handlar om Sunderbyn i allmänhet och SSK i synnerhet. Klubben som blir 100 år om 17 år - vill till att man håller sig pigg och kan bidra till jubileumsskriften. De gamla kämparna faller ju undan en efter en.

Gerd och Gerda har namnsdag - jag niger och gratulerar - och spropå gårdagens kommentar här på bloggen - grattis oavsett stavning.

Grattis får Yvonne Stålnacke på Fria Ord i dag - för sin klarsyn i energipolitiken. Men snåla Kuriren missunnar oss att läsa det på nätet och länka - liksom NSD alltid gjort. Men E-kopian B5 gäller.

För övrigt hittar jag ingen av artiklarna på webtidningen - E-kopa som gäller över hela linjen.

Nu måste jag rusa vidare - tvätthängning helt nödvändig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback