Puss BUMS och LYCKA.

Det var av misstag som LYCKA står med versaler. Men det är kvällens tema så det är väl okej. Pussen till BUMS kommer för att det var plogat när jag kom hem. Trodde jag iaf skulle vara tvungen att röja vid soptunnorna och postlådorna. Men BUMS hade fixat det PUSS!

Och LYCKA det är att hälsa på far på Ingridshem. Och inse att bättre än så här kan ingen gamling ha det. Har bestämt att jag ska bli "prattant" på Ingridshem minst en halvdag i veckan när jag blir pensionär (snart?).

Dagen tråkiga budskap är att en av våra genuina Sunderbyprofiler lämnat oss. Runo Wikström har avlidit. Jag fick någon hint om  han hade någon svår sjukdom - men kunde inte tro - eller ville inte - förstå att han skulle lämna oss så snart. Han hade haft så mycket kvar att ge!! Men måhända möts vi i en annan dimension?

Jag tror inte far skulle misstycka - eller rättare sagt vet jag det - om jag berättar att igår när jag frågade om jag skulle ha med mig något idag - så svarade han; tre hundar. Och när jag frågade vilka så namngav han två - och så en "dolp" (valp).

Vi fick inga tidningar i morse - och de har inte kommit under dagen heller. Förmodligen var det så att kommunens plogning av Kråkbergsvägen hade uteblivit - den kom efter klockan 7 - så att ingen på den vägen fick några?

Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback