Salming - sanningsvittne?

Kan undra vilken kompetens det bottnar i att man nu använder Salming som sanningsvittne för storregion. Fast nu handlar det inte bara om storregion nu ska det vara superregion. "Hela Sverige skulle tjäna på en superregion i norr" säger Salming i Expressen. Återfinns på Kurirens ledarsida som "citatet/Onsdag".

Vedertagen praxis att anställda får ta hem spillolja från SSAB. Det har förekommit under lång tid hävdar facket och drar SSAB inför arbetsdomstol. SSAB i sin tur hävdar att det är stöld och har avskedat två arbetstagare. Det är ju inte första gången som anställda stjäl på SSAB - ska bli intressant att följa hur arbetsdomstolen bedömer detta?

Fortsatt anpassning till sammanslagning - nu har även Kuriren plockat bort sin insändarsida från nättidningen - kolla menyn till vänster - "Debatt" saknas. Trist för en bloggare som brukar länka ut material i Sverige och världen. Annars kul med "kopiorna" av papperstidningarna - och tänk att NSD och Kuriren kommit på innovationen exakt samtidigt - och med exakt samma upplägg?

Erland är alltid medialt intressant - nu sågar han Maud Olofsson och tar hem ettan plus lika mycket utrymme som Maud får i övrigt. Märklig nyhetsbedömning kan jag tycka. Man glömmer dessutom att Erland lämnade centern för att han blev sur - mycket sur - när han inte fick bli gruppledare efter Lennart Lindström. Han ville bli inkvoterad istället för Camilla Hansen.

Byggnadsnämnden i Luleå gillar inte vackra redskapsskjul - syskonen Hedströms ekonomibyggnad måste rivas. FP och M reserverade sig - vilket nog får anses klokt. Även om de inte krävdes byggndslov har ju ett klokt byggnadsnämndskontor bett att få se hur man tänkt sig. Kuriren A6 - läs på "kopian" så länge den är gratis.

Och har du byggt svart så ska du akta dig för elden - flera svartbyggen på Kallaxhalvön avslöjade efter brand. Kuriren A 15.

Sista örena skrapas ihop - 340 miljoner 50-öringar värdelösa. Alltså det måste väl handla om 170 kalla miljoner?

Det snöar idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback