Sveket?

Ganska förutsägbart - att media skulle fokusera på det vi inte fått istället för att glädja  åt det vi fått. En uppräkning med 62 procent av anslaget jämfört med förra planperioden nämns inte vad jag kan se i Kurirens artikel.

Och om NSD:s staplar stämmer - där Norrbotten har näst minsta anslag per innevånare efter denna gigantiska uppräkning - då undrar jag om inte Karin Åström borde gå hem och titta hur det såg ut under s-regeringen förra mandatperioden?

Inte riktigt förutsägbart - men glädjande - att både Peter Roslund och Karl Petersen är så balanserade i sina uttalanden. Lorentz Anderssons katastrof är hos Petersen ett genombrott!

Ester har namnsdag - och min namnsdagshälsning går till Esther Persson-Eriksson.

För övrigt tror jag bestämt att min (FP-Norrbottens) revisor Anja fyller år idag - GRATTIS!

Bucht får nobben - Luleå arbetarkommun har tydligen bestämt sig för valberedningens förslag. E-kopian sidan 10. Men bilden ljuger något - jag tror inte det är från sossemötet - för bestämt är det våran Erik Lundström som syns i bakgrunden?

Noterar att Mästarnas Mästare (nästan) Thomas Johansson har något gemensamt - höjdskräck.

Skitbra - sa min bänkgranne Stefan igår - när jag visade på de rödgrönas ras. Den enda slutssats jag drar är att det svänger snabbt. Och så kan jag undra hur MP:s siffror ska påverkas när konsekvenserna av deras politik nu börjar skönjas. Inte minst vad det kommer att kosta oss norrbottningar!

Nu ser jag framemot en riktigt vanlig arbetsdag på jobbet - och sen besök hos far som jag inte besökt sen i söndags.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback