Avslöjanden

2010-05-16, kl. 06.00

Idag gratulerar jag min bardomskompis Christina som följer mig i spåren - 62 år idag. Hon bor i närheten - vilket hon även gjorde på ljuva 50-talet. Hon hade häst - Pliggen - och höns och en snäll mamma - Emmy.

Såg att Stefan tillhörde de morgontidiga på FB - han vet säkert vem det är -
centerpartisten som med rätta strukits från riksdagslistan och som event. ska uteslutas ur partiet. Varför jag noterar det är att jag är förundrad över varför man inte skriver ut namnet? En person som står på 7:e plats på en riksdagslista må väl vara tillräckligt offentig. Särskilt som det noteras på den förklaring som alla kandidater lämnar in att iom att ni lämnar in denna så är det offentligt? Media hallå hallå?

Har hämtat DN:s papperstidning - och stor nyhet avslöjas - bantningsmetod ska väljas efter ens DNA. Själv hoppas jag ha DNA som matchar mot grillad entrecoté med kryddsmöt och klyftpotatis. Gärna inkluderande de två wienerbröd som jag stoppade i mig som efterrätt när jag kom hem. Dock inte utlagt på nätet än - men det kommer säkert här.
 
Vart vädret tar vägen är svårt att sia om - ömsom är det sol och ömsom lite mul. Om jag tittar till höger ser jag fortfarande blå himmel men sneglar jag till vänster är de mörkt på himlen - som i politiken kanske?!

Ska nog gardera med att hämta in tvätten från sträcken - hör genom sängkammarfönstret att det jobbet kommer att ackompanjeras av fågelsång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback