Borg vinnare

2010-05-03, kl. 06.00

Borg vann debatten mot Östros - enligt både
Aftonbladet och Expressen. Kan inte "döma" då jag avstod debatten till förmån för Da Capo.

Och frågan är väl om det är bra eller dåligt att vinna i detta läge? Genrepet ska ju gå dåligt för att preminären ska gå bra enligt något gammalt skrock. Nu kanske detta dock är för tidigt för att allas genrep.

NSD har fem sidor 1:a majfirande - med tanke på de få av norrbottens invånare som är medlemmar - NSD sidan 8-  kan man ju fundera om partipolitiseringen spridit sig från ledarsidan?

Fundersam blir man också när man ser plakatet "Nej Tack till delade turer". Kuriren A8. Frågan är vilket syfte det plakatet har i ett tåg med de socialdemokrater som infört delade turer? Och de sossar som avvisar alternativa vårdgivare som med absolut säkerhet skulle tvinga fram andra lösningar än delade turer.

John och Jane gratulerar vi på namnsdagen.

Och Anne "tusen röster 3 mandat" Kotavuopio Jatko har en insändare i Kuriren där hon har räfst och rättarting med kirunas kommunledning i allmänhet och Stålnacke i synnerhet.

Idag är det seniorträff ute på Örnäset som gäller. Klockan 12 lånar vi ut Barbro Westerholm för en manifestation för frigivning av Dawit Isaak. Du som är kvar i stan uppmanas att delta.

Hör av mig framåtkvällen med en resumé av dagen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback