Hajar alla "särk"?

2010-05-14, kl. 07.00

Skrev på FB om att det kommer fler och fler tecken på sommar. Igår såg jag i nämnd ordning första nässelfjärilen, första humlan, första daggmasken (en liten rackare), första svalan. Idag har jag hämtat tidningarna klockan 06.45 endast iförd "särk". När jag skrev "särk" så slog det mig att alla kanske inte vet vad särk är?

Igår vid rabattröjet konstaterade Kerstin och jag att vi var "fålit".

Vet inte om man kan säga att
Tre Kronor var "fålit" i går - men viss funktionsnedsättning handlade det iaf om.

Kuriren nättidning är definitivt "fålit" numera - en och annan dagsfärsk nyhet,  blandat med gårdagens och en och annat typ "hemmahos" reportage veckor gamla typ denna. Nu är NSD inte särskilt mycket bättre. Det är E-tidningarna som gäller numera - men också dom har stoppats undand långt ner på menyn - särskilt Kurirens.

Och fuskas görs det oavsett huvudmannaskap - här är det landstingsfolk som är illa ute - inte första gången.

Kreativiteten är det inget fel på -muskot och bensin är väl inget man kopplar till berusning - men ungdomarna i Kiruna har testat.

Idag är det ledigt enligt avtalet - om det heter ledig dag eller arbetsfri dag vet jag inte. Dock blir den inte helt arbetsfri för mig. Eftersom det är mul idag - blir det några timmar på expen - lite bokslutsarbete och lite Karin Pilsäter. Sparar utearbetet till lördag och söndag då det är ryssvärme och shortsväder??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback