Måndagsexemplar

2010-05-24, kl. 07.30

I dubbelbemärkelse ett måndagsexemplar -
Demoskop. Hur tänker dom som publicerar en opinionsmätning måndagmorgon. Dock glädjande med SD:s ras och 5 procentenheter känns övervinneligt.

Idag gratulerar jag Erik i Sikfors som fyller år. Och Vanja och Ivan som har namnsdag.

Idag undrar jag om det blivit någon liten ministerbaby



och ställer frågan till denne man? Här vid besök i Luleå 27/2. Den som söker hon finner i telefonens fotogalleri!

Kuriren toppar med Stadsmaran - och noterar att Kuriren apat efter NSD och har nu fler små "säljrubriker" på ettan - bra. Och att vi dessutom från glädjas åt Kurirenryttaren gör att den ligger bra i handen.

NSD har "Upprättelsen" som rubrik - och handlar om de i Afghanistan skadade soldaterna som Försäkringskassan jäklas med.

Programarbetet om framtiden kan inte avstanna - därför jobbar arbets/idégrupper - inte bara med försvar - utan på alla politikens områden. Därför är det inte ralls att Folkpartiet har ideér om hur försvaret ska se ut i framtiden. Att Tolgfors överreagera handlar nog mer om för ömma tår?

Apropå framtiden så har jag (nästan) noll koll på hur arbetsveckan ser ut. Men det är väl ett friskhetstecken att jag inte ägnar flera timmar på söndageftermiddag för att planera kommande vecka? Inte den här söndagen iaf - en helg absolut lönearbetsfri!

Idag dock vanlig förmiddag på expen - därefter möte av privat karaktär (även om allt har bäring på politik) kl. 13. Besök hos far. Så får vi se vad jag orkar framåt kvällen - har ett par släktingar och vänner som borde få höra av mig. Bland annat Evlyn - dotter till mammas moster Titti - som skrivit till mig och berättat om moster Tittis bortgång - nästan 100 år!. (Detta som påminnelse till mig själv och vetskap för morbror Sture i Bollnäs och kusinerna i Koskullskulle!)

Nu förberedelse för avfärd mot jobbet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback