Ögren i kockmössa

2010-05-08, kl.07.30

Tråkigt med konkurs för Lottas kök. Tappade en kund som motsvarade 70% av omsättningen - lärdomen är väl att sprida sina ägg i flera korgar. Tydligen så var man på väg att tappa leveransen till La Veranda på landstingshuset också. Ingen hejd på Ögrens - via Wallo - ambitioner -"Vi ska driva" säger Göan Wallo. Och till och med i eget tillagningskök. Finns det ingen måtta på vad landstinget ska omfamna?

Vi kan bara hoppas att väljarna ser till att Ögrens längtan till restaurangbranschen uppfylls - utanför landstingshuset - med eller utan kockmössa.

Kuriren toppar med konkursen - men det finns förstås inte på nättidningen. NSD toppar med den förväntade elektrikerstrejken. Med den putslustiga rubriken -
arbetsgivarna ska få sig en "propp" .

Av Lisa Syrén får vi veta att det är skitväder i Växjö - men här är det strålande sol - kanske inte så många grader - men ändå. Härligt!

Vårmässan svämmar över i båda tidningarna - här Kuriren - och fick min "mässtarm" att sluta suga. Skjuter upp event. besök till i morgon.

Åke har namnsdag - Bergbäck, Cederlund, Forslund, Dahlqvist - från äldst till yngst i skaran som spontant dök upp. Hellström också. Och Birgit Stöckels son A - som jag försökte kuppa till Åke.

Nu ska jag fortsätta med källarstädet hos föräldrarna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback