Sen resumé

2010-05-04

Av den utlovade kvällsresumén från gårdagen blev intet - lite svårt att hålla isär om jag skriver på FB eller i bloggen.

Nåväl en fantastiskt fin seniorträff hade vi. Med Dagny Wikström och Barbro Westerholm som föresläsare. Kryddat med lite underhållning av Ulla-Stinas duo, god mat och gott fika - och fina möten människor emellan - många kära återseenden.

Barbro fick en hektiskt dag. En "allmänhet" - Henry - satt och väntade från halvtio för att hinna få träffa Barbro och diskutera den bristande helhetssynen inom vården. Det lyckades vi klämma in plus att Barbro representade Folkpartiet vid manifestationen för
Dawit Isaaks frigivande som genomfördes klockan 12 utanför Smedjan.

Hur dom tänkte - de partier som uteblev från manifestationen förstår jag inte. Kristdemokraterna, Miljöpartiet, Moderaterna och Vänsterpartiet?

Lämnade Barbro på flygplatsen - hon fick en timme att läsa och besvara mail - 64 stycken som ramlat in under dagen.

Själv åkte jag en sväng till expen - ett kort besök och sen besök hos far. Som mådde bra!

Idag undrar jag om epitetet "kulturprofil" påverkat det milda straffet? Hoppas verkligen det tål jämförelse med andra domar!

Och i NSD:s papperstidning avslöjas att 51-åringen som misstänks ha misshandlat sin tonårsdotter är socialdemokratisk nämndspolitiker - dock inget sånt avslöjande på nätet.

Det intressanta i detta - förutom att Kuriren inte avslöjar partitillhörigheten - är att han suttit häktad sen i början av april - och avslöjandet kommer först nu?

Hoppar av kan man väl ändå inte säga att Eva Bergström gör. Väldigt välorganiserat och i mycket god tid tillkännager hon att hon inte står till förfogande nästa mandatperiod. Noterbart att Britt Westerlund är beredd att redan nu börja vaska fram en efterträdare. Kanske på sin plats med en liten brasklapp ´la Gunnar Hedlund - om att inte sälja skinnet förrän björnen är skjuten?

Nå nu är min tid för reflektion slut. Idag blir en vardagsgrå en på jobbet.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback