"Sportmåndag"

2010-05-31, kl. 06.45

Ingen däremot - men bara att konstatera att måndagar då tar sporten över nyheterna. Resultat i det oändligt i båda nättidningarna. Själv har jag inte ens kommit mig på fotbollsmatch än - med BYN. Inte ens kollat hur det ligger i tabellen?

Kan undra om polisen i Luleå också -
som hemtjänsten i Kalmar - får anlita ett medium efter morgonens "happening"? Mitt där jag står där vid postlådan - studerande en broschtyr från centern och något "gudeligt" blad - så glider minsann en polisbil förbi på en meters håll. Klockan fem på morgonen. Ni kan förstå att det blev "fågelholk" - förutom att håret stod på ände och jag var iförd endast särk.

Kanske inbrottsvågen över länet som föranleder - nyheten som toppar Kuriren idag. De ratar allt utom smycken och pengar, säger Olle Kvarnerås vid polisen. Den redovisar man 10-talet händelser - och ingenstans har de stulig smycken och pengar - dock pengar vid något enstaka tillfälle.

Idag gratulerar vi Petronella - hon från Plaskeby. Ser dock verkligen inte ut som om det är tid att "fälla upp ditt paraply" eller hur det nu var man sjöng. Soligt och fint från en klarblå himmel.

För övrigt kan det där "gudeliga bladet" - Kyrknyckeln varmt rekommenderas - med tema Nöjd. Fin artikel om Caj Bergman och en mycket tänkvärd krönika av min favoritkyrkoherde Rikard Marklund. Tema Förnöjsam - vilket för övrigt var temat på hans griftetal vid mors begravning.

Veckan mjukstartar med en vanlig arbetsdag på expen - förmiddag. Sen besök hos far och sista handen vid huset så att nyckel kan överlämnas på fredag. Tisdag, onsdag, torsdag blir riktiga "12-taggare" eller vad jag nu ska kalla dem. Piteå i morgon - full dag förstår jag. Onsdag Stockholm - mer än full dag för då ska jag ha ett kärt återseende på kvällen - med Rose-Marie Sundström. Och torsdag Skellefteå. Inser också att fredagen inte blir helledig - viss förberedelse för konferensen på lördag måste nog till.
 
Jag säger som Rikard Marklund - "allt kanske inte är på topp men det duger och kanske till och med lite till"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback