Fördel tjejerna!

2010-11-06, kl.07.30

Känner en viss tveksamhet om vilket datum det är. Alltså 6 november - är inte det Gustav Adolf dagen - då GA Selberg har födelsedag? På nåt vis är jag nu ute och seglar? Får kolla.

Men 6:e är det och lördag - för om 7 dagar - den 13 -  ska jag vara i Stockholm för extra stämma med SV. Och räkna kan jag 13 minus 7 är 6!

Sitter här och njuter av utsikten - Bärigårn är åter som ett julkort med 2-3 centimeter torr nysnö. Har sopat bron och kändes nästan hädiskt att knata iväg till brevlådan - blev fula spår i snön av någon som går med fötterna som tio i två. Och ingen DN idag - det visste jag nästan. Undrar fortfarande om Stockholmarna också blir utan pappers DN såna här helgdagar?

Våra nättidningar har inte uppdaterat särskilt mycket - eller så har det inte hänt något?

Men rubriken kom sig av att jag såg att
LF basket - herrarna - åkt på en pinsam förlust - medan Luleå Basket - tjejerna - vunnit lätt över Mark.

Idag ska jag vara helledig - blir basket med Lisa från 10.30 till 15. Sen blir det kyrkan klockan 16 - så visst är det 6 november. Om nu inte kyrkan också skrivit fel datum - som landstinget hade gjort på sin hemsida. De höll på ställa till det ordentligt - hade skrivit att landstingsmötet var den 16-17 nov och Jens hade planerat utifrån att det var 17-18. Jag hann läxa upp honom lite lätt - innan det visade sig att landstinget skrivit fel på sin hemsida. Och blev faktiskt glada att jag uppmärksammat det så de kunde ändra.

Nu ska jag fortsätta njuta av utsikten - och ta mig en god smörgås - ska fira dagen med att släppa in lite kolhydrater i mitt liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback