I natt jag drömde...

2010-11-24. kl. 08.30

...att jag hade ett förhållande med en ung man (ja vi var nog jämnåriga) som jag träffat på Cypern. Fast det kom han inte ihåg. Han fick veta att han hade en halvbror som han inte känt till - och vi diskuterade arvsregler. Minnesbilden var som vanligt mycket tydligare för en timme sen - skulle vara roligt att skriva ned och drömtyda.

Dessutom blev jag besviken att det inte var 3 dm nysnö - det trodde jag när jag steg upp. Ingick väl i drömmen också?

Läser jag nu
dagligen insändare som skäller på den rödgröna röran i landstingshuset i allmänhet och på Kent Ögren i synnerhet. Och då funderar jag på vem de röstade på?

Folkhälsoinstitutet har kommit med många stolpskott genom åren. Men att vär hälsa skulle vara vår ensak - som Sticket påstår - kan jag inte hålla med om så länge samhället solidariskt får ta ansvaret för den. Om vi uppnår vår hälsa på annat sätt än att äta 6-8 skivor bröd om dagen ska vi dock bestämma själv.

Och Luleåhockey fortsätter att imponera - seger mot Djurgårn igår. Hoppas bara det spar lite kraft till slutspelet. Vore väl kul om den förhandstippade förloraren - skulle stå som segrare?

Idag gratulerar vi Rune och Gudrun. Mina gamla klasskompisar Lundberg resp. Larsson i särskild åtanke.

Idag fortsätter jag som Petter Nordthug - att vila mig i form. Det vill säga jobbar bara lite lagomt - hemifrån. Kanske till och med hinner med lite adventspyssel - ser att väldigt många tjuvstartat igår. Själv brukar jag hellre vilja förlänga julen - nästan ångest för att släcka ned vid tjugondaknut.

För övrigt skulle jag gärna vilja träffa mannen från drömmen - det stämde verkligen. Men det är väl bara i drömmar det gör det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback