Månget gott skratt

2010-10-02. kl. 09.45

Månget gott skratt har han gett mig -
Martin Ljung som nu färdats vidare.  Inte kan man väl som Gunwor Bergqvist säga att det är tragiskt när en 93-åring lämnar in. Snarare skönt att han tydligen fått vara pigg och produktiv intill slutet och att händanfärden var lugn och stilla. 

Kan han nu få en gränd eller gata uppkallad efter sig - det skulle sitta bra.

Bra har det inte varit här på morgonen - först sovit länge. Fick en sån där eftervaletkänsla - att bara dra täcket över och vrång sova hela dagen. Dock steg jag upp klockan 7.

Men si då var det driftsstörningar på bloggen - och nu minns jag inte ens om jag hetsade upp mig över något i lokaltidningarna. Och dom är överlämnade i trappen - till kusin Kerstin.

Bra ledare i Kuriren idag. Har själv funderat över att det i valrörelsen spekulerades väldigt lite över utrymmet till höger i politiken. Ska den nya partisekreteraren nu bredda moderaterna till offentliganställda och miljöengagerade så lär det ju bli mycket space till höger. Och om det nu bara handlar om att bli relevanta för väljarna - så måste de väl hitta något för att fånga upp SD väljarna också? Leda eller ledas - det är frågan?

Själv leds jag just nu - och som oftast - av Luther - måste göra hela tiden. Ska trotsa och sätta mig i duschen och duscha riktigt, ritkigt länge.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Hade varit roligt för honom om så hade skett medan han levde. Pär Granlund kom med förslaget till Luleå kommun att namnge en gränd i Gammelstad till Maud Adams gränd, en gata i centrum till Martin Ljungs gata och vår flygplats- Carl Von Linne Airport. Men dessa förslag röstades ned av Luleå kommuns politiker. Pär hade efter det träffande nog en insändare i tidningen att det kanske passar Luleå bättre med Jantelagsvägen och Medelmåttans gränd......

2010-10-02 @ 14:56:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback