Två mot en!

2010-010-01, kl 06.30

Han kostade - 
Tony Curtis - var ingen som man bytte tll sig mot en annan - nä han kostade flera i utbyte - i barndomens filmstjärnebyten. Och nu har också denna unge man lämnat jordelivet.

I vänstern är det också flera mot en - eller tvärtom. Idag är det Börje Lööws tur att ta bladet från munnen - eller kanske "lövet från munnen". Han känner sig djupt kränkt. Av någon anledning vill NSD undanhålls denna strid för nätläsarna - trots att det är en nyhet som platsr på ettan?

Ett annat till synes hopplöst projekt är dock huvudnyhet i NSD - "Rödgrönt styre" i Kalix. Hörde ryktas tidigare om att det var klart med s+v - men nu verkar huvudspåret var mp+s - med vänstern lite tvekande? Stackars Kalixbor i allmänhet och skolan i synnerhet.

Bättre verkar det gå i riksdagen - de kan ju om de vill - komma överens. Nu verkar valett av talmän och talkvinnor vara i hamn.

Även om det varit mycket strul runt röstningen på valdagen så är det väl fortfarande så att vi inte vet vad enskilda röstat på - vare sig unga eller gamla. Retar mig att det oftare och oftare är så att opinionsmätningar redovisas som sanning. Här en redovisning om hur unga väljare röstat.

Tänk för övrigt att ingen av våra lokaltidningar har speglat det dåliga personvalsstöd som Kent Ögren fick? Nord-Nytt har haft ett inslag - men det är också allt. Varför inte tagga Elvy B som faktiskt vann den valkretsen. Men ser nu också Niska är på krigsstigen - i någon av lokaltidningarna så utlovar valberedningens ordförande tungt uppdrag till Niska - men det låter inte som om det är landstingsråd??

Idag gratulerar vi Ragnar och Ragna. I övrigt noteras att det är första dagen på en ny månad - och sista arbetsdagen i denna vecka. Vart tog veckan vägen - och ljuva september?

Undrar om Anita är in och läser här - isåfall kan jag meddela att det inte blev några större vinster den här gången också - däremot fick jag 45 kronor från Svenska Spel - vilket måste vara någon vinst som jag missat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback