Spännande är det!

2010-09-15, kl. 06.30

Spännande och sppretande är det i opinionen.
Synovate och Novus idag. Båda med god marginal för alliansen. Dock alldelés förfärligt att SD är trejde största parti i en av mätningarna - men även för dessa spretar siffrorna. Men allt tydligare är att en röst på allianen är en röst för SD utan inflytande och förhoppnignsvis utanför riksdagen.

Sigrid och Siri har namndag. På den nostalgiska sidan minns jag "perihanschasiri" - en av byns personligheter.
Siri Hansson och Siri Hedlund ska ha bra namnsdagsfirande.

Öppet krig mellan Törnman och Stålnacke uppe i Kiruna - för öppen ridå på FB. Synd att det inte går att länka dit heller - men ni som är vän med någon av dem kan ju gå in och kolla. Stålnacke ber om ursäkt för att han uttalat sig i media - han kunde ju inte rå för att media "överföll" honom.

Och Törnman är för övrigt chockad över att Kirunapartiet går till höger - sammantaget känns det som om Kirunaborna bör fundera hur de ska rösta för att slippa det politiska kaos det har levt i förra mandatperioden.

Ibland är gamla nyheter goda - Röda Korset ansluter sig nu till de många andra som sett en affärsidé - idell sådan - att samla in de utgående 50-öringarna. Bra! Men vars media har varit som kan se detta som en nyhet undrar jag - mängder av aktörer i branschen har funnits sen tidig vår.

En vanlig dag i valrörelsen blir också detta - blandad kompott!

Kommentarer
Postat av: En från verkligheten

Hej Ylva! Jag brukar läsa din blog och undrar hur du som folkpartist kan vara så liberal kring massinvandringen och samtidigt bo i ett område utan till synes en enda invandrare. Är inte det hyckleri av den högsta graden? Där jag bor i Sveafältet i Boden känner jag inte igen mig längre. Det är inte Sverige. Därför blir jag tvungen att lägga min röst på SD detta val, inga alternativ finns

2010-09-16 @ 22:51:03
Postat av: Anonym

Vilka problem ser du som en röst på SD skulle kunna åtgärda?

För övrigt rekommenderar jag debattartikeln jag länkar idag.

2010-09-18 @ 06:32:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback