9 april

2011-04-09. kl 06.30

Något har fastnat från historilektionerna - 9 april då klingar det till. Tyskarnas antall och
ockupationen av Norge. 

Gårdagen rann undan snabbt som dagar plär göra nuförtiden - efter kyrkan hem och svida om. Till jobbet - där jag hade lite "ackordsjobb" som bara skulle ta en timme. Men först lite mat och så rätade jag ut en ond rygg på soffan - somnade och sov minsan en timme. Tur att det officiellt var stängt och låst på expen.

Gladdes sen åt rapporteringen att Modo klarade sig kvar i elitserien - blod är tjockare än vatten - norrland - annars har jag inga djupare relationer med det laget.

Och han som vunnit mot LF - försäkringsbolaget inte basketen - och får 19 miljoner har väl anledning att vara glad,

Och Jerry Williams gladde i Luleå. Själv undrar jag bar hur karln orkar - något över 70 är han väl iaf? Blir alltid lite nostalgisk av JW - i början av 60-talet liftade jag och Ann från Skellefteå till Bygdeå för att lyssna till honom. Kraftigt försenad var han innan han slutligen kom och rev av från någon form av scen uppbyggd på ett garagetak.

För att återknyta till 9 april - så blir nog dagen idag också en milstolpe i mitt liv. Ska idag ta ett sista farväl av en person som betytt mycket för mig. Han var min politiske mentor innan ordet var uppfunnet och har även coachat mig i livet i övrigt - i nästan 50 år. Ljusa, fina minnen av en godhjärtad människa.

Såg för övrigt Bengt Westerberg i Gokväll programmet. Han konstaterade att tid var vår största resursbrist. Han konstaterade att han vid 67 hade god råd att köpa böcker - men inte tid att läsa dem. Ligger mycket i det.

Gäller som alltid att ta tillvara dagen - gör det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback