Festrester

2011-04-18, kl. 06.45n

Så är den här helgen till ända. Har verkligen varit ledig - känns som en evighet sen jag var till jobbet. Igår rörde jag inte ens bilen.

Idag har jag inlett med att äta rester från festen - middagen i lördags. Köttfärslimpa känns ju nyttigt - bara tänka bort att den är fylld med bacon och västerbottens ost. Mumsigt som smörgåspålägg!

Och nu är det bara "rester" kvar av Lulebos styrelse -
Mckelsson och Hammarbergh har under snaran meddelat att de inte ställer upp för omval. Valresultatet har ju redan sopat bort Camilla och Eva Bergström har flyttat från länet. Det har sagt att Evas beslut att flytta underlättades av att hon inte kom så bra sams med (K)ommun-ledningen? Eller han med henne? Nog kan jag ge Mickelsson rätt i att det är lite märkligt att just Camilla och Eva är det som hängts ut mest av kommunalrådet - ingen av dem fanns med då avtalen skrevs. Återstår då att se hur det blir med mp;s nominering. Lotta Lindgren var ju utav någon outgrundlig anledning ut och försvarat "lulebokulturen".

För att återgå till gårdagen så var det Palmsöndagen - vilket jag av någon anledning visste när tant Lilly berättade att de vindar som blåser den dagen kommer att blåsa hela sommaren. Och en torr sommar blir det. Mycket blåst med andra ord - och från alla håll kom den igår. Svårt att hitta en läa.

Kanske gårdagens vindar som från Finland - där valet blev minst sagt omvälvande. Ska bli spännande att följa den regeringsbildningen - och regeringsförklaringen

Lite spännande också med dagens presskonferens med Mickelsson - få se hur mycket "rester" det finns där från "kommunalrådskamperna"?

Grattis till Valdemar och Volmar - två namn som jag av någon anledning ofta skriver med W.

Nu packa för jobb och träning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback