Min dag idag

2011-04-11, kl. 06.15

Det är min dag idag -namndag. Ylva och Ulf - fast Ulf står förstås först i alla tidningars tillkännagivande. Men för en som inte hade någon egen namnsdag högt upp i mogen ålder får det duga.

En lat dag igår är inget att orda om - men den var skön och obehövlig. Något dåligt samvete dock för utebliven promenad.

Hela den här veckan ska faktiskt bli min vecka.  Med mycket personlig omvårdnad; klippning, kiropraktiker x 2, provtagning. Och så träning förstås x 3. Kan undra om jag måste öka den dosen för ny är jag anmäld till både Blodomlopp och Kretslopp.

Kuriren toppar idag med en nyhet från igår morse -
strömavbrottet i gruvan som lamslog all verksamhet. Vilken sårbarhet - man funderar ju om det finns annan sårbarhet också?

NSD granskar idrottsföreningarnas skulder till kommunerna - men blandar äpplen och päron. Redovisar vanliga fakturafordringar tillsammans med lån. För det sistnämnda torde det väl finnas någon avbetalningsplan?

NSD återger Stig-Björn Ljungrens jämförelse mellan Reinfeldt och Juholt - Täby mot Oscarshamn. Själv tycker jag att Kurirens intervju med Ljunggren är betydligt intressantare - där man varnar för att sossarnas vikande trende i riket kan komma i Norrbotte - bara 10 år efteråt. Vi får hoppas han har fel - att den bara är dryga 3 år bort. Artikeln inte länkbar - tyvärr.

För övrigt såg jag intervjun med Juholt i Agenda igår. Imponerades av hans sätt att uttrycka sig enkelt - dock har jag svårt att tro att budskapet går hem. Och ni - han ville införa republik!

Nu ska jag ta reda på den mat som jag lagade under tiden jag lyssnade till Juholt. Infrysning och packning av matlåda. Jodå - köttfärsgryta.

Ha en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback