Sitta på vattnet

2011-04-07, kl. 06.30

Vi förstår nog inte hur exotiskt  det är för mängder av människor att kunna sitta på "vattnet". Tänk vilka ambassadörer för länet dessa flyktingar kommer att bli oavsett var de slutligen hamnar i världen. Bra initiativ av
Studieförbundet Vuxenskolan.

Får mig att tänka på den utländska kvinna som gästade LTU . På väg från flyget passerade hon norra hamnen i Luleå. Hon skrev hem om vilka kloka stadsplanerare vi hade här - som lämnat ett parkområde motsvarande flera hundra fotbollsplaner mitt i centrum. Hon såg framemot att se barn och ungdomar spela bollspel där till sommaren. Hon lär ha blivit något förvånad hösten därpå när hon passerade. Fruset vatten fanns inte i hennes värld.

Har vaknat upp till en dimmig värld - trots minus 4 grader ligger dimman så tät att jag knappt ser Storgård på Folkhögskolan.

Bra nyhet - LF basket vann igår.

"...Centerförändringarnas centum" lockade att klicka fram. Och vad gömde sig väl där? Jo Stefan Tornberg som ordförande för centerns valberedning. Då blir det hetluft för Stefan framöver. Lite förundrad över att Maud inte ger besked. Innan valet antydde hon ju att hon inte skulle sitta i evighet - vilket skapade förväntningar om partiledarskifte. Och nu är drevet igång - kan det bli tredje gången gillt?

Kanske därför Stefan nu gett ifrån sig ett livstecken på sin blogg - med ett twitterinlägg. Det första på 29 dagar. Och bloggen är inte använd sen den 25 januari - så inlägget i dag överaskade. Skulle just skicka en fundering om varför denna bloggbojkott?

Idag blir det halvdagsjobb - som sig bör. Förmiddagen. Därefter träning. Ska nog boka in lite nyttigheter också. Fick igår tips - igen - om en Bramberg på Östermalm som lär fixa de mest besvärliga ryggar och nackar. För mig räcker det om han fixar armen och nacken. Klippning börjar också stå på dagordningen. Sen borde jag ta mig samman och göra deklarationen för fars dödsbo - försäljningen av huset.

Så där nu har jag till och med skrivit ned en "att-göra-lista".

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Villiam

NSD har fel och Kuriren rätt - från och med 2011 är William inkluderad denna dag i almanackan, tillsammans med Vilhelm.

2011-04-13 @ 16:30:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback