En galen värld

2011-08-09, kl. 07.00

Sen start idag , somnade om en halvtimme till klockan 05.00 - och är tydligen seg också för jag ligger nog mer än en halvtimme sen i tidsplanen. Men ska nog hinna till jobbet till 09.00

Men man fastnar i rubriker om denna galna värld - inte nog med Utöya och den fruktansvärda svältkatastrofen i afrika -
nu brinner London - med omnejd - och börsen rasar världen över. Skönt att veta att Karolina - som normalt bor i London - faktiskt befinner sig ovanför mig - på vindan i Bärigårn.

Gårdagen avlöpte utan större kioskvältare - jobb och sen träning. I och för sig trevligt besök av ett gäng forskare på förmiddagen - om dammsäkerheten runt Luleälv. Eller dammOsäkerheten borde jag kanske skriva. Bra träning - antalet tränande hade ökat från 1 - undertecknad - till 2. Skönt att ha egen kupé som Martin Ljung skulle ha sagt.

"Luleå Expo misstänks för drogfylla" - lite märklig rubrik i Kuriren. Hur kan ett aktiebolag visa sig på fyllan? Visar sig att det handlar om två personer från en förening som Luleå Expo samarbetar med. Allvarligt nog!

NSD:s papperstidning toppar med "Mordbränder oroar" - ett 20-tal anlagda bränder i Boden. Finns anledning av fråga sig vad som händer - både i världen och nära. Känns som om tak som rasar har blivit vardagsmat i stan - nu har taket
har rasat in vid Örnässkolan - den nybyggda gymnastikhallen.

Och vardagsmat är det verkligen med inbrott i sommar. Särskilt otäckt när det verkar som om tjuvarna haft nyckel eller kod - som här på Rödkallens äldreboende. Någon form av insiderjobb - och undran om på vem i hela världen man kan lita på.

Idag gratulerar alla som heter Roland - och som jag känner. Och det är många det -  grattis, grattis!

För dagen gäller jobb och träning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback