Jobbdax!

2011-08-16, kl. 06.30

Kunde konstatera att det var stora återvända-till-jobbet-dagen igår. Jobbdaxkvoten måtte ha ökat markant. Mycket folk överallt - och tendens till stopp i Haparandarondellen. Vilket visade sig vara en "
seriekrock"och det var inte jag som körde på bakifrån.

Dagen gick annars i gamla hjulspår - jobb och träning. Och även på gymmet hade folket återvänt - slut med egna "kuppen" - men det gick bra iaf. Har trappat upp till 2 km snabb gång nu - och foten håller stilen.

Ola Ullsten fick göra mig sällskap i solstolen (och senare i sängen också). Kul att få recenserat tal och möten som jag faktiskt varit med om själv. Frågan är om jag ska se det som om statsministerserien nu kommit till moderna tid - eller om jag levt och verkat på stenåldern?

Uppfyllde sommardrömmen om halstrad saltströmming och färskpotatis. Men har kommit på att det finns en bättre sorts saltstömming - den som kallas "brunnen" - typ en liknande process som med surströmming. Vilket jag fick bekräftat på denna länk - ett mellanting mellan saltströmming och surströmming!

Nu ser jag framemot en ny dag. Förefaller som om det ska kunna bli regn här. Dock plus 15 strax efter klockan 5 - sommaraktigt. Kan tro att det inte blir lika häftigt som i västsverige?

Idag toppar lokaltidningarna med samma ettan-nyhet - Lulebo säljer lägenheter. Variationen handlar om pris och antal - för 150 miljoner enligt NSD - och 380 stycken enligt Kuriren. Fast NSD har en annan variant på nätet.

Visst är det en annorlunda variant att skriva ledare i "jagform". Har inget emot det - men det kändes ovant - och jag fick läsa om flera gånger. "Bussiga Boden" - i Kuriren. Hm  däremot ogillar jag starkt att Kuriren numera lägger ut ledaren ännu senare.

Ogillar också att debattsidan på Kuriren alltmer tenderar att vara megafon till moderata konstellationer av olika slag. Fast här är jag inte riktigt skodd på fötterna - men det är min upplevelse. Mycket uppstencilerat från partihögkvarteret!?
Ja - då var min tid för reflektion slut - ser fram emot ännu en bra dag - trots eventuellt regn. Många goda möten inplanerade - och träning förstås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback