Kalla fötter

2011-08-04, kl. 06.15

Tidningsläsandet gav kalla fötter - fast inte tidningarna i sig utan det faktum att jag fortfarande har alla fönster på glänt. Det krävs åtgärder för att få ut värmen ur ett sånt här gammalt hus. Men nu är det nog läge att minska på luftningen - "bara" plus 14 idag. Men solen den stå oss bi även idag.

Hör om pedofilhärva på TV - varav "trådar" i Sverige. Hoppas verkligen att det som får kalla fötter av den nyheten med det snaraste grips och döms! Hur mycket sjukt folk finns det egentligen?
Artikel i SvD också!

Gårdagen avlöpte den också - inga kioskvältare precis. Jobb och träningsfridag. Vilade mig istället i form på eftermiddagen. Läste Erlander färdig och gav mig på Palme. Ebba badade pool och roade mig under tiden. Sen slö kväll - med slötittande på TV och tidigt sänggående.

"Parkeringsilska bland Hertsöbor" toppar Kuriren. En kille som varit hem på toabesök och ställt sig på besökande parkering istället för boendeparkering fick böter. 350 spänn för ett 10 minuter långt toabesök. Häftigt.

Tom Jones har också fått "kalla fötter" - insett att en god livstil kan förlänga och förgylla livet. Månne han har läst goda råden för att undvika alzheimer. Så grymt med kvinnan som bara var 54 år då hon fick diagnosen!

Och apropå kalla fötter så ser jag en notis i NSD om att juli månad i Luleå varit den varmaste på 5 år. Min känsla där att de glömt en nolla bakom - 50 år?

NSD toppar annars med att Luleå är intressant för fler datajättar. Media triggar upp våra förväntningar. Dags att påminna om gamla centerledarens ord om att inte sälja skinnet innan björnen är skjuten. Risken är att vi får så höga förväntningar att en normal utdelning blir en besvikelse. Noterar också att reportern gör jämförelsen med Kallax Cargo!

Träning idag - 3:e i veckan - full pott alltså. Men "björnen" är inte skjuten än. Ska lyckas pricka in ett läkarbesök också - denna gång för karpaltunnelsyndromet plus lilla frakturen i foten. Med tanke på vad jag skrev ovan - alzheimer - är det dock tid att sluta gnälla över småkrämpor. Summan ska iaf vara konstant.

Arne har namnsdag - grattis.

Nu kör vi torsdag. Och gratulerar Obama på 50-årsdagen också förstås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback