Missat en snackis!

2011-08-03, kl. 06.30

Missade tydligen en snackis igår -
"det är bögarnas fel". Allsång på Skansen har fått sitt "Per Oscarsson" - kanske? Själv slötittade jag på något amerikanskt om gärningsmannaprofil och FBI.

Bra dag igår - men så lite man hinner. Morgonbestyr, några timmars jobb, träning så är dagen uppäten. Men nöjd är jag över att jag tränade för andra gången i veckan - en tredje ska det bli.

En välkommen mulen dag idag - plus 17 klockan 06.00 är godkänt. Känns inte som om det skulle vara helt fel om det kom en liten regnskur och friskade upp. Men det är väl att be om för mycket?

Med den här torkan som varit förefaller Kurirens uppgift - huvudnyhet - om få bär - blåbär - sanningsenlig. Hade tänkt mig att hitta någon som sålde båbär - men kanske får lägga ner projektet? Och satsa på lingoninköp istället?

NSD toppar ettan med "Fortsatt dragkamp om serverhallar" - där företrädare för Östersunds komun lite blygt påstår att Luleå nog ligger bättre till. Undrar om det är för att invagga oss i någon falsk trygghet?

Väntar på goda nyheter nu på morgonen - att den 11-åriga flickan hittats. Nog undrar man hur en konduktör är funtad som kastar av en 11-årig flicka som inte kan göra sig förstådd på svenska. Stora syster som hade biljetterna var på toa - och under tiden blev flickan avkastad i Kumla.

Om det inte funnits judar och oliktänkande så hade världen inte sett massmördare som Hitler och Stalin. Det är väl slutsatsen man kan dra av sverigedemokratens uttalande om att det är massinvandringens fel att Breivik begick massmorden. Fattar dom inte vad dom säger?

Förefaller vara magert med nyheter - men efter Norge får vi väl säga att "inga nyheter 'r goda nyheter". ingen nyhet heller att Tage har namnsdag. Grattis!

Träningsfri dag idag - en inplanerade är en lunch med god vän. Kanske dax att börja inteckna resten av dagen och kvällen.

Ha en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback