Fridfullt - not!

2011-12-25. kl. 09,00

Kriminell hotad av tre män med basebollträn, misshandel i Överkalix, drunkning i Arjeplog, mord på söder i stockholm. Bara några av rubrikerna från årets "fridfulla" julafton. Och man kan väl misstänka att det kommer mera.

Fridfullt dock på Västbacken - trots att vi var 25 personer. Maten räckte (och blev över) som vanligt och tomten kom. Dock en ovanligt orutinerad sådan - som halvhögt frågade om han skulle ta altanvägen ut eller gå igenom källaren.

Väl hemma zappade jag mellan midnattsmässan i Rom och Sällskapsresan. Midnattsmässan vann - rätt kufiskt att se päven dras in på en kärra.

Och när jag gick till sängs runt midnatt hade minsann inte tant Lilly kommit hem än.

Insåg i morse att jag har ett  perverst förhållande till sovande. Hatar att försova mig - men vissa mornar kan jag bara bestämma mig för att snooza - 10 minuter i stöten. Höll på så från halv sex till klockan åtta. Ljuvliga omsomningar varje gång.

Och apropå att inse så fick jag ett fint album sammanställt från vår Thailandresa 2010-2011. Har tyckt att Viktväktarnas "krav" på att jag bör gå ned 10 kilo till känts överdrivet. Men bilder säger allt - i morgon är det dax att ta upp kampen igen.

Men idag blir en slapp dag med ätande av god mat. Kan hoppas på lite snö för motionens skull. Tror inte det är särskilt promenadvänligt idag - temperatur runt nollan har jag läst på FB.

Ska börja dagen med lite nytta iaf - köra igång en tvättmaskin. Skulle sitta bra med lite sport på TV - men våra elitare firar väl jul än?

Ha en riktigt bra juldag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback