Kung Bore har tagit över

2011-12-05, kl. 06.15

Nu har kung Bernadotte och kung Juholt fått lämna över löpet till Kung Bore, Vädret toppar både
Expressen och Aftonbladet. Tre centimeter nysnö ställer till kaos i södra Sverige.

Har glädjen att rapportera att det var ett mysigt lätt snöfall när jag hämtade tidningarna vid 5-tiden. Så pass att det färgat gräset lätt vitt. Dock för varmt ute för att kunna glädjas fullt ut - förmodligen övergår det här också till snösörja.

Gårdagen avlöpte utan allt för mycket regn. Själv förblev jag dock hemmet troget - mörkt och dystert ute. Dagen kändes oändligt lång - så förmodligen hade jag väl tråkigt - fast jag inte upplevde det så.

Skidskytte, skidsprint, backhoppning gjorde det motiverat att ta små pauser i städande och pyntande.

Dagen avslutades med Starke man på TV med Da Capo ljöd från radion. Såg alltså inte Juholt i Agenda men han verkar inte ha gjort någon ny Juholtare - iaf har det inte gett något eko i tidningarna.

OA ägnar förvisso hela ledarsidan till sossarnas återhämtning. "Upp ur gropen" är stridropet. Undrar om det är resultat av den middag som Juholt lär ha anordnat för "progressiva" ledarskribenter i torsdags? Den inbjudningslistan kanske kan klargöra var falanggränsena går?

Sven har namnsdag idag. Tänker förstås på farbror Sven i vars lägenhet jag bor nu. Och farbror Sven - han med barnens brevlåda.

Ja namnsdagen är det enda jag minns (eller vill minnas) från dagens lokaltidningar. Så det blir inget mer skrivet nu. Ska vara lite tidigare på jobbet idag av två skäl. Dels har jag dejt med Ulla från Piteå på morgonen. Och dels ska jag vara på Viktväktarna halvtolv. Sen blir det träning - kroppen längtar. Huvudet däremot kommer väl försöka hitta på skäl att skjuta upp det.

Och själv ska jag inte klaga om jag får sopa bilen ren från snö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback