Stormigt

2011-12-27, kl. 06.45

Dålig start på den efterlängtade vardagen. Kom inte upp förrän 05.55. Gjorde iaf en iakttagelse. Snabbt som ögat stänger jag av larmen - de två - ett i taget - med sekunders mellanrum. Förut tryckte jag den ena till snoozeläge - men nu stänger jag brutalt av båda. Och tror att jag inte ska somna om.

Och som om den inte var nog med försovning så möttes jag av rejäl storm ute - och otäckt underhalt efter ett lätt snöfall.

Annandagen går också till historien som en av de lataste för året. Förvisso blev det ett par maskiner - varav den senaste las i sent så den ska hängas nu - inte glömma!

Mellan sport på TV och några böcker hann jag med ett antal telefonsamtal som borde ringts tidigare. Men bättre sent än aldrig. Och för andra dagen å rad var bilen inte i gång - har nu alltså gjort bort mina bilfria dagar för 2011 - det har varit en och annan tidigare också.

Seger för Luleå hockey - fast en poäng släppte de till Modo. "Småkronorna" vann stort mot Lettland - orkade/iddes inte stanna uppe och se matchen.

Det är många som går en match mot SJ i helgen. Stationen i Luleå har blivit TV-kändis med massor av folk som väntar på att komma iväg.
NSD toppar papperstidningen med bilder från detta kaos.

I Kuriren kan jag konstatera att jag gjort nytta. "Ungdomarna sviker politiken" - medelåldern i fullmäktige dramatiskt höjd sedan valet 2006. Folkpartiet "yngst" med en medelålder på 31,8 år.

Tidningarna var med mig idag - ovanligt lättlästa - vann lite tid där med läsningen. Inte mycket heller att kommentera. I de stora medierna väntar vi nu på domen mot journalisterna i Etiopien. Känns ganska hopplöst då de pratar om en dom på mellan 11 och 18 år.

Nu ska jag gör mig färdig för att ta en fajt med stormen. Kuling påstår www.yr.no att Luleå har. 11 sekundmeter här men 13 i stan.

Idag står en viktig sak på agendan - skaffa årskort på gymmet. Inte ett uns motion har det blivit under helgen. Fy!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback