Brrrr!!

2011-02-11, kl. 06.15

Hur olika gradantalet kan kännas. I morse var det riktigt bistert - nöp rejält i kinderna på den korta promenaden till postllådorna. Men det var "bara" minus 26.

Eftersom det är Yngve idag så skickar jag en tanke till pappa Yngve, Grattis!
 
Fackliga protester toppar båda tidningarna. I NSD känner sig vådpersonal hotad av arbetsgivaren - Kalix kommun. Och Kuriren speglar känslorna på Per Hindersagården i Luleå (kommun) - där folk sägs gråta av oro och ilska.

Undrar hur
årets snöoväder över mellersta och södra Sverige står sig i ett bakåtblickande perspektiv. Har det någonsin varit så mycket snö? Smått komiskt när man ser på TV. Skönt jag inte ska ut och flyga - i Luleå blev passagerare kvar över natten - trots att här inte kom en flinga.

Tänk att få en artikel på att man sprider virus på nätet - Bucht har onekligen lyckats placera sig som medias gullgosse nr 1,

Enligt TV så fyller Facebook 7 år dag - vi graulerar alla oss som använder det. Undar för övrigt om inte min blogg fyller 5 år idag? Vilket innebär att jag i princip varenda dag skrivit något här. Borde förstås spara det på något sätt - men hur?  Är som en uppslagsbok om när och hur olika saker inträffat. Nu ska jag söka efter vilket datum det var ifjol då fåglarna helt plötsligt kvittrade så intensivt.

Intensivt kommer det att bli idag - mycket som ska hinnas med innan jag förhopningsvis kan stänga igen för en ledig helg. Ett break vid lunch för veckans tredje träningspass.

Egypten klänns som en krutdurk - får följa nyhetsrapporeringen, Och undrar om det är idag jag ska följa Anja nedför störtloppsbanan? Tycker det är dålig info om vad som händer i VM,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback