Fimpat

2011-02-09, kl. 06.00

Känns som det är nyhetstorka både i lokaltidningarna och i de stora drakarna. Bara
ck Obama har fimpat - för ett år sen - platsade därför. För mig var det en nyhet att han rökt - någon som sett honom med en cigg i handen?

Om häxor på TV - Saida plockas fram som exempel på den goda häxan.

Inte riktigt lika inför lagen - nu bygger Luleå kommun bostäder för funktionshindrade i gamla elevhemmen på Bergnäset -utan bygglov. Mest märkligt är ändå att kommunen nyligen nobbade ett privat vårdbolag att etablera sig där - med hänvisning till att det ligger under bullermattan. Det finns alltid något argument då det gäller att motarbeta allt som heter privat.

Kommunens "svartbygge" toppar i Kuriren. i NSD plockar de fram far och son i Töre som bor i en husvagn.

Dagen började bra idag - vägen mot tidningslådorna var mer än lovligt vacker. Kallt, mörkt, stjärnklart och vit gnistrande snö i massor. Bilden hade kunnat kompletteras med silutter av några älgar ner mot näset - som de har på Klintbacken.

Nyhet på sidan av tidningarna är konservering av billacken - på två dagar har jag fått tre erbjudande - Diamondbrite från Ängelholm det senaste. Utöver detta har jag fått två erbjudanden om bilförsäkringar - ett per telefon och ett per post.

Francisca och Fanny har namndag - grattis.

För övrigt har jag läst Kurirens horoskop för dagen. Ska lägga ner enegin där den gör nytta. Kasta inte pärlor åt svinen är den korta konklusionen. Ska jag tänka på.

Nu mot frukost och dusch.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback