Nostalgirepris

2011-02-06, kl. 07.45

Tiotusenkronorsfrågan i repris på TV - vilken nostalgi - från TV:ns barndom. Påminner mig om vännen GB som lämnade oss alldeles för tidigt. GB kallades även Hajen - uppkallad efter en ung tävlande i frågetävlingen.

För min del valde jag skidskytte istället för medodifestivalen - även om jag knappade över ibland. Kändes som ett B-lag i skidskyttet - även om det blev en hedrande 6:e plats. Damerna låg faktiskt 2: efter sin två streckor. Men var fanns AKO, Helen, Björn och Carl-Johan? Kan det innebära att de har någon tävling de ska glädja oss med idag? Skidskytte är onekligen en fin TV-sport.

Så lagade jag mat igårkväll - fylld köttfärslimpa. Har ätit köttfärslimpa och melon till frukost. Riktigt gott. Är riktigt duktig på att laga mat - synd bara att lusten infaller så sällan.

Så gluttade jag på Matchen direkt - och det var inget muntert gluttande i slutänden -
minut 2-1 om jag så säger.

Så ringde de från Bellis igår och meddelade att jag hade blommor att hämta. Pirrigt spännande - jag fyllde ju inte år och inte hade jag namnsdag heller. Olidlig spänning - och ett högt och fint blompaket väntade mig. En jättevacker bukett uppbyggd kring en mörklila lilja. Från världens bästa bilaffär - Bosses Bil o Motor - som önskade mig lycka till med nya bilen.

Idag fortsätter saneringsarbetet här hemma - först på dagordningen står krukväxterna - som ska plockas på gamla blad och få lite vatten och nya näringspinnar. För dtt är väl ungefär nu man ska börja hjälpa dem till ny fart.

Så hoppas jag att jag kan få lite sport på TV som underhållning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback