Seiern är vår

2011-02-21, kl. 06.45

Oj så mycket sportframgångar i helgen - Byggmark, Söderling, Jönsson med flera. Me frågan är om inte Emil
Jönssons seger över Northug känns bäst. Kombinerat med bilden på näthinnan där Rickardsson krossade samma Northug. Seiern är vår!!

En bra helg även på andra sätt. Trevligt årsmöte i Kalix igår. Och en fantastisk bilresa dit i ett gnistrade vackert vinterväder - som bjöd på en älg pulsande i djupsnön också.

Fast morgonen är mindre bra - begriper inte att min kropp hela tiden kan hitta något nytt ställe att ha ont på. Sen i fredags har jag ont i vänsterskulderblad - förmodligen lastade jag väl för mycket vikt på gymmet. Fast det kändes bra - och sen bara plötsligt är det något jäkelskap där bak. Vända mig i sängen ett helt dagsverke - med stånk och stön.

Tidningarna är lästa. Förstår inte varför nättidningarna känns så nyhetslösa. Är det objektivt elle beor det på att man matas så ofta och från så många olika håll

Kvällstidningarna spär ut med fortstta spekulationer om sossarnas nya partiledare. Av deen här artikeln om Pagrotsky kan man dock inte dra någon slutsats om han vill eller inte. Vad benämningen "långskot" ska symbolisera förstår jag inte heller.

Och kylan håller i sig - eller har återvänt kan jag väl säga. Igår var det nere - eller uppe - på minus 17 - idag känns det välbekant med minus 28.

Hilding ska gratuleras på namnsdagen

Nu är det bara att greppa den här dagen - ryggsmärtan till trots.


Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Jag tar förgivet att du läst hela den serie av insändare jag haft mot Peter Roslund "Kung av Piteå"

när det gäller bristerna i demens omsorgen. Jag fick

ju upprättelse av Elisabeth marklund i lördagens "världs blad" P - T. Han skrev ju att jag for fram med lögner men hon besannade det jag skrivit som den riktiga sanningen vilket jag kände stor tacksamhet över och att mitt minne inte var så dåligt.Jag hade hoppats på att fler skulle eller ska

ge sig in i debatten för annars kommer han allt för lindrigt undan. För mig är det stopp den sista skulle hon inte ta in men jag mailade och skrev att ska han få skriva att jag ljuger utan att jag får försvara mig då skrev hon att jag tar in den men jag förstår att det inte blir någon mer skrivelse från mig som tas in. Jag skrev ändå ett tack till Elisabeth Marklund för att hon raderat bort lögn stämpeln från mitt namn som Peter Roslund försökt att sätta dit jag får väl se om den kommer in.

2011-02-21 @ 18:15:45
Postat av: Ylva

Mycket bra jobbat, Nisse. Visst har jag följt debatten - även om jag har svårt att placera i vilken tidning vad varit. Det var bra att du stod på dig - kanske inte alla som törs. Vilket kan förklara till varför inte fler skrivit. Jag vet dom som skrivit men inte fått in - PT.



Mvh Ylva

2011-02-22 @ 05:56:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback