"Ringholmare"

2011-01-22, kl. ???

Tiden står still i Bärigårn - här finns inte en klocka som går rätt. Telefonen visade 08.01 när jag vaknade - tror inte mina ögon. Klockan på armen visade sig visa 13.00 både då - 08.01 och nu lite senare. Själv låg jag och kikade på armbandsuret och såg att det inte ännu visade uppstigningstid - vilket visade sig vara fullständigt tokigt. Så nu befinner jag mig i något slags paniktillstånd - hinna ikapp med allt jag tänkt göra på morgonen.

Nåväl - dagens lokaltidningar skummade - minns inte mycket. Kurirens ledare handlade om infrasturktur - det minns jag. En vidräkning med sossarnas uppenbara populistiska politik på området - jag kan undra om de i regeringsställning tyckte samma om "vår" oppositionspolitik?

Vincent och Viktor har namnsdag - grattis!

Och tre FB vänner har jag som fyller år idag. Johan Landström, Marcia Franzen och Anne-Marie Ekström. Grattis!

"Ringholmare" på den socialistiska kanten har nu fått sin motsvarighet hos borgerligheten - "
Billströmare" - hörde faktiskt intervjun på TV (utan att se personen) och det lät faktiskt beklämmande - något borde det lärt sig på mediaträningen.

Ska till jobbet idag - fast mest "idellt" arbete. Ska väl hinna skotta lite snö först - låter mer än det är - här räcker det med att sopa/skotta lite runt bron. Och sopa nya bilen förstås.

Så julen här hemma - den får vara in till påska. Ska säkert ha uppstädat här till midsommar iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback