Samma lika!

2011-07-11. kl. 09.00

Samma lika med vädret idag - som nästan alla andra dagar sen påsk! Sol, klarblå himmel, varmt - plus 17. Det enda som avviker är att idag blåser det inte alls - kavt lugnt. Länge sen jag hörde någon säga - eller skriva -
samma lika. Men jag fick träff på google.

Supertrevlig dag igår - vi gjorde våra marknadslopp i Överkalix. Jens sprang milen på 46 och några sekunder. Sara blev med klockan och själv blev jag med raggsocksgarn. Nu saknas bara sticknålar och mönster.

Och alla var vi med mygg på marknaden - helt otroligt mycket "gammeldags" mygg - det där som verkligen ser ut som en mygga.

Vi avslutade besöket i Överkalix med fika på Vippabacken.

Hann med ett besök på Kvantum för att skaffa innehåll till tomt skafferi och tom kyl.

Och sen var det förstås den efterlängtade fotbollen - bronsmatchen som gav guldsmak. Tycker allt att Expressen presenterar bronset alltför långt ner på nättidningen. Men det är klart att mordförsök på slottsbröllop i Eslöv ger bättre rubriker på löpet och mer klirr i kassan.

Har scannrat av lokaltidningarna - inget upphetsande precis - det vanliga trista nyheterna efter en helg - och ofta alkoholrelaterade. Men den högtflygande cykeln vill ha inte undanhålla er som inte läser våra lokaltidningar - nyheten lär väl komma i landet runt - om de inte har semesteruppehåll.

Med vårat väder blir jag förundrad över att inget högtryck är i sikte. Har följt www.yr.no en längre tid - och regnet skjuts upp dag för dag. Och det får gärna hålla på så till de får ändra regndropparna till snöflingor?

Har ju gjort en rejäl översovning idag - till klockan 08.00. Är ju förstås vaken tidigare - men så skönt att ligga kvar och gosa med duntäcket. Så dagen blir kort - men ska ändå satsa på att sträckläsa kvarvarande statsminister böcker - 4 stycken. Ser särskilt framemot den om Sandler som 3-4 personer oberoroende av varann utnämnt till den allra bästa.

Och i morgon är det måndag och då inleder Fredrik fruntimmersveckan. Idag gratulerar vi Bruno på namnsdagen - Öqvist med bakgårdsbluesen nämnd!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback