Eivor och Majvor

2011-06-08, kl. 06.00

Eivor och Majvor har namnsdag - ska väl ändå hinna skriva grattis till dem - även om jag behöver all tid för att ta mig fram - haltande i ultrarapid.

Och en extra vända till postlådan blev det - nu är jag nästan säker på att de sena tidningarna beror på semestervikarie. Hon stannar bilen mellan Bärigårn och Skräddars och går till lådorna. Det tar nog betydligt längre tid än den ordinarie som bara elegant kör ned och backar upp och fortsätter.

Det var grövre än jag trodde - det Simon Fors vräkt ur sig på Twitter. Och det är ju som Mattias säger - det allvarliga är inte att Simon Fors uttrycker sig så - utan vad han kan trigga igång hos kanske inte helt friska människor. Och dessutom tar han inte avstånd från sitt agerande - allvarligt. Ledaren i Kuriren speglar det väl - men förstås inte länkbar så här tidigt. Men "
kärleksbrevet" från Moderata Studentkåren är värt att återge. Kul grepp.

Blir inte mycket vettigt gjort idag - får lov att åka tidigt till landstingshuset - även om det inte är många prylar som ska bäras in lär det ta tid att hasa mig fram. Lunch med partiledaren står på programmet 11.30. Hoppas nu att det inte kommer oanmälda lunchgäster - för vi har tänjt på lokalen - vip-restaurangen på landstingshuset - till brisningsgränsen.

Sorgeåret går annars mot sitt slut - första gången jag upplever 8 juni utan pappa - men i morgon är det andra gången jag upplever en 9 juni utan far. Kanske saknaden börjar tona ner sig då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback