Koförlossning

2011-06-04, kl. 07.00

Har avnjutit en kort men skön promenad efter tidningarna. Och avnjutit dem också. Av ren slentrian slog jag på TV:n för att få lite morgonnyheter. Men en ko som ska förlösas kan jag vara utan. Avskyr dessa "djursjukhusprogram" med detaljerade operationer i ultrarapid fart.

Radion blev räddningen - även om jag blev påmind om att jag nog missat Da Capo. Iaf en glad nyhet om nya behandlingsmetoder för hudcancer. Och så hon Syrén (visst heter hon så?) med Ring så spelar vi som precis startar upp.

"Obolaffären" toppar både tidningarna. NSD har haft direktkontakt med Bo Johansson - och haft ett verkigt scoop på gång - intervju med Bo Johansson. Men det sket sig. Kuriren speglar Längmanska fondens förlust i affären - kan undra om det är "överskottsinformation" från NSD?

Firma J&J (inte J&B=whiskey) var ju en fyndig rubrik - Juholt & Jämtin. Blandad kompott av Swedenmark. Han hopps att Synovates trendbrott är belöning för firma J&J. För det kunde ju skrämt bort väljare istället.

Arne Hegerfors på radion - intervjuas av Lisa - och förstås får han kommentera sitt klassiska säj om Kamerun. Men han har glatt oss med flera roliga uttalanden - en del kommer jag ihåg,

Idag ska jag göra en annorlunda resa - ska åka till Boden och se om Boten har några snygga skor till mig. Den vägen går väl bilen själv på autopilot. Men sen ska jag försöka ta mig till Alvik via Mockträsk och Selet och vad nu byarna heter. Åratal - många, många, sen jag åkte den vägen. Känner mig tom lite osäker på hur jag tar mig ut från Boden på rätt sätt.

Sen ska jag skjutsa Sara och Lisa till "moster Anke". Passst nog på och tittar in på jobbet - och ser att det finns kvar. Var inte in igår - och ska dessuom leta efter en pryl som Birgit frågat efter.

Och sen är det nog tid att dra sig tillbak till Bärigårn. Kanske grilla om vädret står oss bi?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback