Facebook är fantastiskt

2011-03-29. kl. 06.45

Fick en ny "vän" i morse - på Facebook alltså. Min barndoms Karin Rönngren vars mamma Hilma var kusin med far och fastrarna. Vad Kerstin ska bli glad - vi pratade om Karin förra sommaren - och Kerstin undrade vart hon tagit vägen. Återfunnen i Spånga. Kul! Jag undrar om jag inte måste introducera Kerstin i FB:s ädla konst.

Jens och Jonas har namnsdag idag. Grattis till sonen och övriga Jens och Jonas som jag känner. Undrar varför Kuriren utbringar ett
trefaldigt leve - och inte fyrfadigt. Är Mikael Lejon skåning? För visst är det såna som talar om trefaldigs leven?

Själv missade jag gårdagens nyhet - om att Juholts sambo är dömd för bedrägeri. Hur kul är såna avslöjanden för dessa "kulbos", Men inte uppslaget så hyeneaktigt i tidningarna - och bra är väl det, Det kommer säkert rinna undan. Men nog funderar jag om en kvinnlig nyvald partiledare i samma situtation hade klarat det. DÅ hade d et nop blivit en tobleroneaffär? Fast om jag vore valberedning så nog skulle jag känna mig lurad att Juholt inte informerat om detta "lik i lasten".

Hemmanyheten igår - och idag - är att Allstar fick serveringstillståndet indraget. Rätt och riktigt tycker jag. Orättvist tycker ägaren inte helt oväntat. Och kommer att överklaga. Och nuvarande lagstiftning är ny - bra att ärendet prövas. Viktigt med rättvisa bedömningar - för tyvärr är det ju så att spritens vara eller inte vara handlar om krogarnas överlevnad. Rätt skönt att slippa ta beslut i de här frågorna.
 
Och idag är väl huvudnyheten hur det ska gå i 5:e semifinalen - Luleå-Skellefteå. Fast Skellefteå.Luleå ska det väl skrivas när platsen för drabbningen är Skellefteå.

Innan dess ska det väl dock flyta en del vatten under broarna. Först i duschen - sen jobbförmiddag - träning. Och kan det då bli hockey på TV - borde väl vara Luleås tur att förekomma i rutan?

Slutligen måste jag undra varför Stefan Tornberg inte bloggat sen januari - och inte twittrat på 20 dagar. Tur jag har FB så att jag vet att han för en halvtimme sen befann sig på Lycksele flygplats - där det var minus 20 grader!

Ha en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback