Går det så går det

2011-03-08 kl. 06.

Men så snälla de är på Lulebo - beredda att förhandla om
sina pensioner. Rätt svar borde väl vara att de utan dröjsmål ska anpass sina pensioner till vad som gäller inom kommunkoncernen. Förhandla - hm. Men spännande fortsättning följer idag - vem är ansvarig för klavertrampet? Hur kan sånt här ske? Och finns det andra ej upptäcka "oegentligheter"? Viktigt att klarlägga - de ska inte vara möjligt att köra med "går det så går det" - och sen försöka famhålla sig som "generösa" - beredda att förhandla.

Hela dagen i Kalix igår - styrelsemöte. Nöjda som rackarn att jag åkte direkt och tränade. Många tankar på bilresan hem om vilka skäl det fanns för att inte träna.

Så var det fettisdag idag - och internationella pannkaksdagen och förstås internationella kvinnodagen. Verkar som om dagarna nu tagit slut - så vi får börja dubblera - eller tom trippla.

Själv har jag under många år planerat att återupprepa barndomens fettisdagar. Då man var ledig och åkte skidor för att sen avsluta dagen med brunabönor med fläsk och semmlor med varm mjölk. Nå inte blir det i år heller - har inte ens några skidor. Och Folkhögskolan står heller inte längre för skidtävling och pjäxdans. Och fettisdagen ska vi fira i morgon.

Ryggröntgen klockan 10.40 - blir hemma till dess - och kör eftermiddagsskift på jobbet. Ikväll ska semlorna bakas.

Siv har namnsdag och ska gratuleras.

Kan hoppas att vi har anledning att gratulera Luleå hockey ikväll. Förvisso möter det ett av mina favoritlag - men blod är tjockare än vatten. Vi håller tummarna.

Snart får vi väl också börja hålla tummarna för att  socialdemokratena får en ny partiledare. Hela havet stormar är väl bara förnamnet. Idag nästan parodierar NSD över nya kandidater. I en artikel som inte finns på nätet så presenteras Tomas Eneroth som tänkbar kandidat. Han förnekar nu att han förnekat att han vill bli partiledre. Han tror inte att han sagt nej - bara avstått att kommentera. Se där - en öppning! Och rötterna i Pålkem och en syster som fötts i en taxi i Svartbjörsbyn kan väl vara en merit så god som någon.

Ta tillvara dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback