Kallt och hurvigt

2011-05-03, kl. 06.00
 
Kallt och hurvigt idag - kanske för att jag lämnade sängvärmen före klockan 5 för en gång skull. Fast sakligt underbyggt - en halvgrads marginal till nollstrecket. De talade nog sanningen de som skrev om snöflingor igår.

Gårdagen var ingen bra dag - oföretagsam och det jag tog i jäklades i största allmänhet.
Inhandlade rosenrot på Apoteket - nu får de bli en kur. Tränade förstås - och höll på att få skavsår under fotsulorna. Gömt skorna och knatade i strumlästen på bandet - sträva stödstrumpor gnagde - så det blev bara en kvarts rask promenad. Förhoppningsvis kan ett par mjuka sockar idag förebygga vidare skavsår.

Kvällen något bättre - Fråga Doktorn och sen hockey. Tre Kronor vann om än ej övertygande.

En primitiv känsla - men visst känns det skönt att bin Ladin är död. Det sägs att tanken var att gripa honomoch ställa honom till svars. Kan inte hålla tillbak tanken att det är skönt att slippa den rättegångsfarsen. Kan vi bara få be om Khadaffi nu också?

Inte vare sig Jonas eller Magnus - men väl Johan heter den nye ledarskribenten på Kuriren - Johan Eriksson. Hörde lite uppgifter om honom häromveckan - och skulle återge det till Thomas. Med facit i hand kan jag konstatera att det inte blev många rätt. Jonas och Magnus var ju goda försök - och jag åldern prickade jag - att det var en 30-åring hade fastnat. Och ser nu att Kristianstadbladet också var rätt. Vet inte hur jag ska tolka att den presentation av Johan som jag skulle länka till istället är en krönika om en prins - av Birgitta Lindvall Wiik?

"Ögren vägrar be om ursäkt" toppar Kuriren idag. Tar nu halv om halv tillbak uttalandet om att det varit prestige från hans sida som stjälpte obs-platserna i Haparanda. Det var förstås alla andras prestige också. Och Bucht som tyckte det var bra av Ögren att erkänna konmmer väl med motdrag idag? Och Marlene får fortsätta väna på sin ursäkt.

NSD:s säljande nyhet idag är knivdådet i Kiruna - med vinklingen att den msstänkte la ut ett inlägg på FB strax före dådet. Och NSD visar en bild av loggsidan, Blir nyfiken att gå in med förstoringsglas - visar de verkligen upp vem personen är - och kanske andra? I papperstidningen har de bara zoomat in texten - men på nätet ligger hela sidan ute.

Jane och John har namnsdag idag - grattis.

Idag är huvudingredienserna jobb först och träning sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback