Niska inte Bucht

2011-05-14, kl. 06.30

Det var förstås Bengt Niska som PO Eriksson handplockade till länstyrelsens råd - inte Bucht. Men det gjorde det inte bättre i Ögrens ögon - Niska kanske symboliserade myteristerna än mer?

Och "giganternas kamp" engagerar -
120 inlägg i NSD och 70 i Kuriren.

Igår blev det nya träningsskor. En ung man på Team Sportia la ner hela sin skäl för att hitta rätt sko till mig. Fick gå på band och få det uppspelat och bedömt. Faktiskt bara en lätt pronering på vänsterfot. Själv konstaterade jag att jag går extremt mycket utåt med fötterna - tio i två på gränsen mot kvart i 3. Killen visste berätta att det beror på att man är "plattfotad" - har jag faktiskt aldrig hört förr. Nåväl - jag la skovalet i hans händer - och han kom faktiskt med ett par som inte kostade mer än 899 kronor - fast så rekommenderade han en sula mot proneringen och plattfotheten - men 1248 kronor för hela kalaset är nog inget att säga om.

Och nya skorna fick 3 184 meter på löpbandet - utan alls någon smärta i ryggen. Slumpen eller skorna? Idag ska jag gå i dem hela dan - få se?

Tog farväl av Fråga Doktorn igår - återkommer till hösten.

Dagens gladis är Nermina som vann både bil och pengar på Postkodlotteriet - själv fortsätter jag att kasta deras brev oöppnade i soppåsen.

Och äntligen får jag svar på NÄR kontakterna med de kriminella togs - då kan jag förstå nyhetsvärdet. Hur tänkte han Lettström - bli hjälte hos hovet? Men bilderna är väl fortfarande ungdomsfoton? I vilket fall lär väl kungahuset glädjas över Thomas Bodsröms bok - som nu vrider om strålkastarna. Otroligt nog hittar jag inget alls i Aftonbladet om Bodströms bok - bara askmoln och kungaskandal?

Bob Dylan fyller 70 år idag - grattis. Och namnsdag har Ivan och Vanja - grattis.

Och så vädret som de brukar säga på TV. Strålande sol. Har dock inte varit ut och känt på vädret än - för kusin Kerstin hade hämtat in tidningarna. Hoppas bara det inte innebär att hon inte sovit något i natt?

Jobb och träning som vanligt. Packar kläder för "blodomloppet" - hoppas att löpbandet ska få sakna mig fram till hösten nu. Måste också fixa min spruta idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback