Vilken bred(S)ida

2011-05-10, kl. 06.30

Han går ut hårt - Kurirens nye ledarskribent JE. Inte ofta NSD är rubrik på Kurirens ledarsida. Nu hoppas jag på en vass pennfajt med
OA. Komprometterade uppgifter om användande av Hugo Chavez och Khadaffi som sanningsvittnen. Efter Jan Eliasssons upptuktelse av Juholt i Libyenfrågan har förstås alla ledar(S)kribenter uppdrag att i möjligaste mån försöka reparera det. Det var trångt bland tidningarna i lördags i Kalix - så jag måste ta fram och läsa om.

Gårdagen avlöpte lika bra som den gav löften om igårmorse. 19 grader varmt och sol efter lunch. Gjorde blodomloppet och var riktigt blöt i svett. Värmen - inte ansträngningen var största anledningen. Tiden var inget att skriva hem om. Men det var en okej uppvärmning innan jag gjorde en timme på gymmet.

Lite tvättinhämtande och tvätthängning - sen njöt jag en välförtjänt vila i fåtöljen framför TV:n och såg Tre Kronor förlora mot Kanada. Men det var en trevlig match med högt tempo.

NSD:s nättidnng avslöjade igårkväll att en landstingspolitiker åkt fast för snatteri. Idag namnges den bodenpolitiker som avses - skönt så vi slipper rykten och spekulalationer.

Det är bara att konstatera att det gått inflation i ordet "förtroendevald" - förutom snatteriet kan vi idag ta del av att en facklig företrädare tillika förtroendevald för S är misstänkt för förskingring - Gällivare. NSD sidan 14.

"Politiker hoppar av efter hot" gjorde mig nyfiken - visade sig vara Stenungsund - och en osedvanligt lättskrämd politiker - kan bara undra vad som ligger bakom - kan tro att det kommer att skrivas mer om detta?

Nå nu ska jag hinna ta in ett stort gäng trosor som hänger på klädstrecket - och hänga ut ett par jeans och lite till. Dagen ska annars gå i ganska vanliga hjulspår - lite jobb på förmiddagen - träning efter lunch - vilket nog blir blodomlopp och gym idag också. Skulle behöva några goda råd om streching eller liknande - förstår inte varför jag blir så stum i benen.

För övrigt är jag inplanerad att vara lite gudelig idag - meditation i Örnäskyrkan - men det lutar åt att det blr inställt. Birgits sambo dyker event. upp och kräver hennes uppmärksamhet. Men det finns nog annat att pyssla med isåfall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback