In i dimman

2011-11-12, kl. 01.00

Jaha. så var jag vaken under "spöktimman" igen. Något har hakat upp sig - för nu har det hänt flera kvällar. Ibland kan det ha berott på att jag somnat tidigt - och väl sovit 4 timmar - som verkar vara något basbehov hos mig. Men ikväll såg jag iaf Skavlan och lite till - och vaknade ändå vid midnatt - tämligen utsövd.

Efter träningen idag fick jag uppdrag som "svarttaxi". Jens och Sara skulle stanna i stan för basketträning och basketmach - LF:smatch (som slutade med seger). Och Lisa och Isabell behövde skjuts hem till Alvik - särskilt som paltmiddag väntade hos Nancy och May Britt. Hamnade verkligen rakt in i dimma. Stundtals visste jag inte var efter E4:an jag befann mig.

Avnjöt en paltmiddag - som åskådare. Palt med fläsk stämmer illa med Viktväktarna.

Skjutsade sjuklingarna Lotta och Anke (gipsad fot respektive omplåstrad (nyopererad) arm till Sörbyhallen för inhandling av godis till fredagsmyset.

Lyckligt ut ur dimman - anlände Bärigårn strax vid 19-tiden. Hittade ingen fotboll på TV - tydligen Canal+ som jag nog inte har? Lika bra det - för det blev förlust.

Desto roligare att konstatera att
LF basket klådde 08:orna. Och ännu roligare med vinst för Kalix Bandy - inte så särskild segertippade inför denna säsong.

Och ytterligare en riktig gladis - utvisningen av barnen i Boden stoppad tillsvidare iaf. Dom kan när dom vill - Migrationsmyndigheten. Hoppas det är en trend - att också kunna använda sunda förnuftet.

Mäkta irriterad över Försvarsmuseets annons på NSD:s nättidning. Ligger precis över "menyn" i vänsterkanten och stör åtkomsten. Och går inte att klicka bort heller. Inte mindre irriterad över att den täckte länken till artikeln om Jan Björklunds besök i Kiruna - som det bara var en slump att jag anade mig till. Är det någon som upptäckt någon möjlighet att klicka undan annonsen?

Nu gör jag en paus i skrivandet - några timmar.

2011-11-12, kl. 01.45

Jodå klockan stannade inatt också. Och det verkar inte som om jag vill sova alls. Kanske hoppas på tidig tidning i natt?
Nåttidnignarna snart förbrukade - hittade denna mardröm i Expressen. På den tiden jag gick i källaren på jobbet och solade solarie brukade jag alltid ringa någon kompis och meddela att jag solade - och att om jag inte ringde tillbaka inom en halvtimme så skulle de larma!

Sova eller inte sova - det är frågan just nu?

Kan väl fö publicera nattens skörd - har en känsla av att det inte blir någon tidig morgon - om jag kommer till ro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback