Ligger risigt till

2011-11-30, kl. 08.00

Så här risigt tidsmässigt är det länge sen jag låg. Strax före 23 närmade jag mig kudden - och någonstans på väg ned mot den så somnade jag. Två larm inställda - på 04.30 - och vaknade 06.29. Tant Lilly stod i hallen och hade hämtat tidningarna redan. Och kunde berätta att motorvärmare var onödigt denna morgon.

Risigt till ligger socialdemokraterna också -
bekräftas nu gång på gång. Men visst är det så att Juholt syns och hörs väldigt lite nu? Medveten strategi? Och idag har "Paggan" meddelat att sossarna inte kommer att återställa alliansens skattesänkningar - möjligen ska det bli dyrare med brännvin och bensin.

Risigt för Luleå i hockeyn igår - men får väl se det med lite "gudeliga" ögon - en skärv till Timrå som ligger betydligt risigare till än Luleå - väl sist om jag kommer ihåg rätt.

Anders och Andreas har namnsdag idag. Och då tar vi fram det faktum att om Anders slaskar - då braskar julen. Dags att söka fram både mammelucker och motorvärmarskadd.

Njut nu av den sista dagen i november 2011. Den kommer aldrig igen. Själv har jag rätat upp den såtillvida att jag nu - 08.05 är redo att dra till jobbet. Eftersom jag bara har 2 timmars tjänsgöringstid  ska jag nog kunna sluta klockan 12 som tänkt är. Träningsfridag idag - några ärenden på stan och sen hemfärd. Tänkte jag - men med den odisciplin jag besitter nu vet man aldrig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback