Mer än 1

2011-11-22. kl. 05.45

Hm - har sovit mer än 1 timmen - men mindre än 2. Vet inte riktigt vad klockan var då jag satt mig vid bloggen - och inte när jag lämnade datorn heller. Men någon gång vid 2-tiden gjort jag tredje sovförsöket - och då på soffan - utan att slå igång TV:n. Man ska inte bli beroende av "insomningsmedel" - även om man betalt licensen.

Soffan=rummet mot Kråkbergsvägen. Knaster - situp för att kolla tidningsbil? Sista gången för natten som jag kollade klockan var den tio i tre. Och vet ni vad - jag blev inte ens panikslagen.

Upp halvfem - hade lagt "väckararrangemanget" på ett bord en bit från soffan. Med rätt verkan. Omöjligt att lyssna till och omöjligt att sno åt mig och stoppa under kudde/täcke. Alltså uppgång och tidningshämtning.

Som jag misstänkte - inte en rad om gårdagens "fultidningar" (Media Markt) - måste nog gå in på Nord-Nytt och höra vad höga vederbörande herrar Ehnbom - och han från NSD vars namn jag glömt - hade att säga till sitt försvar.

För övrigt noterar jag en "fuling" på Kurirens ledarsida också. Håller med om glödlamporna - så stolligt att förbjuda. Men faktiskt än mer korkat att inte veta var man ska göra av dem. Fulingen består dock i att påstå att EU-förbjudit små gurkor och krokiga gurkor. Samt att Eu skulle fastslagit att Öland inte är en ö. Utryckt ur sitt sammanhang kan det mesta verka stolligt - men jag misstänker att det är ett klokt beslut av EU att inte betrakta Öland - med både bro och båttrafik - på samma sätt som våra öar längst ut i havsbandet - i avsaknad av alla faciliteter. Nå - inte har Kuriren hunnit ut med ledaren än.

Nöjer mig idag med att gratulera alla Cecilior på namnsdagen. Och Sissela.

Annars ska jag idag ägna all energi åt att hålla mig vaken. Riktigt frestad att lägga mig en stund nu - men jag vet hur det då går.

Om det går som det ska så jobbar jag fm - tränar mellan 12-14 och dejtar Hendrik över en kopp kaffe strax därefter.









Idag nöjer jag mig med att gratulera Cecilia och Sissela på deras namnsdagar. Carplen, Hansson, Malmström. Wigström, Wikström kom jag ihåg från FB. Alla andra onämnda - men inte glömda - ni dyker säkert upp i mitt minne allt efter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback