Bingo!

2011-10-04, kl. 06.30

Det var BINGO med posten igår. Skatteåterbäringen från fars dödsbo, tid för hörselkontroll och tid för mammografi. Gillar när jag får planera för framtiden. Idag ska jag beställa tid för däckbyte. Hör ingen prata om däckbyten - tror vi låter oss förledas av det varma vädret. För visst är det annorlunda att fortfarande se fräscha blåklockor på Bärigårn? Men det är med snön som med Keno - plötsligt händer det.

Från gårdagen kan rapporteras om
"slemsäcksinflammation" konstaterad av sjukgymnasten. Fick ultaljud och uppmaning att informera min läkare. Men jag tror på självläkning - jag har ju mot all förmodan inte ont alls. Bara lite läskigt att ha ett mindre "hönsägg" hängande under armbågen.

Idag utbringar jag ett fyrfaldigt leve för kusin Kerstin. Får ropa högt för hon firar sin födelsedag hos Anders och Jonna i deras nyinköpta hus på Värmdö.

Apropå Bingo - så vann ju Luleå igår också - mot Linköping- 1-0 i matchen mellan Thomas och Johan alltså!

Kan inte låta bli att undra vad som händer inom äldreomsorgen i Luleå. Den ena "skandalen" efter den andra. Rätt mänskligt att glömma faxa in matbeställningen - fråga mig som ordnade med den detaljen för mor och far. Men att man sen inte har tillräcklig fantasi och intitativförmåga att inhandla annan färdigmat är ju fullständigt ofattbart. Jag kan undra om detta är ett för mig känt fall?

Fler än hemtjänsten som har anledning att se över sina rutiner - polisen tillexempel som slarvat bort ett tips angående Tomas Johanssons försvinnande. Tipset från en kvinna som ringde in om en övergiven vit herrcykel liknande den Tomas hade har inte nått utredarna.

Så har vi fått "nummer och namn" på den som mördade vårdaren på häktet i Stockholm. Erik Ljungström, 28 - alltid viktigt med åldern. Själv tänker jag alltid på familjen omkring - det är ju i grunden en människa - av kvinna född - även om man har svårt att förstå hur någon kan bli så bestialisk.

Som namnsdagsbarn ståtar BROR alldeles ensam. Alla brorsor skulle ju kunna nyttja denna dag tycker jag - grattis!

Inleder nu med glada steg resan mot jobbet - dusch och havregrynsgröt står närmast på agendan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback