Står tiden stilla nu?

2011-10-24, kl. 06.30

Läser i Kuriren att "I en evighet står tiden stilla" - om att Domkyrkans tornur har stannat på 14.18. Om vår herres egen klocka har stannat så kanske vi kan hoppas att tiden går lite mindre fort. Fast helgen ska jag inte klaga på har varit helledig och det känns som en evighet sen jag var på jobbet.

Vädret har jag hunnit känna på - varmt och fuktigt idag. För mörkt att avläsa temperaturen - men ingen frost iaf.
FN-dagen idag - och Evert och Eilert har namnsdag - grattis!

Tänker att vi är ett lyckligt lottat land och folk utan något som kan kallas naturkatastrofer i alla fall jämförelsevis. Nu har
Turkiet drabbats av jordbävning - och i Thailand kämpar de mot översvämningar.

Kuriren fortsätter att toppa sin papperstidning med "Kuriren granskar" - om läkaren som skrev ut droger mot sex. Nu kan vi läsa att "Läkaren kan ställas in för rätta". Bra så!

"Skadad vägrades ambulanshjälp" ropar NSD:s topprubrik ut. Dock svårt av artikeln att bedöma om det är saklig kritik.

Mycket om moderatstämman - både lokalt - Kurirens ledare och i form av TT-telegram. Reinfeldt syns ha tagit ut åtminstone halva valsegern 2014 - inte utan att gamle centerledaren Hedlunds varning om att inte sälja skinnet innan björnen är skjuten känns aktuellt!

Fast när s ligger på 25 och m på 35 procent i senast sifon är det väl lätt att bli högmodig. Lägg till detta skillnaden i förtroende mellan Juholt - 15% och mot 68% för Reinfeldt.

Kom upp i tid idag - fem i fem. Nu ska jag förvalta den tiden genom att inte sitta för länge vid datorn och nättidningarna. Idag ska det bli jobb och träning. En lite hemlis - funderar på att anmäla mig hos Viktväktarna idag.

Till sist; välkomnar debatten om kommunernas ansvar för arenabyggen för elitlag. Arenor som uteslutande gynnar elitverksamhet som är att jämföra med affärsverksamhet. Soffadebatt på TV också nu på morgonen - ska försöka passa in den mellan dusch och havregrynsgröten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback